Niki Topgaard

Bamser, bomber & brødristere

Af en eller anden grund bliver Niki jagtet af en møgirritende psykopatbamse. Den er selvfølgelig bare en bamse, så den er ikke sååå svær at slå ihjel...

Samuraisværd, håndgranater og halshugning

Niki Topgaard er Youtuber, professionel filmklipper, ejer af en Tesla model 3, og på en psykopatisk bamses dødsliste. Af en eller anden grund, bliver Niki jagtet af en møgirriterende psykopatbamse. Det er selvfølgelig kun en bamse, så den er ikke sååå svær at slå ihjel.

Men selvom Niki har brændt den, blendet den, låst den nede i en affaldscontainer,

blendet den, låst den nede i en affaldscontainer, hugget hovedet af den med et samuraisværd, sprunget den i luften med en hångranat og sparket den temmelig hårdt i maven, bliver den ved med at vende tilbage, genopstå, respawne, vågne til live, rejse fra de døde, eller hvad den salgs møgirriterende bamser nu gør.

Og gider Nikis venner at hjælpe ham?

Nej, det gør de ikke. De sender ham til pyskolog og siger at man altså ikke er helt når, når man kaster med håndgranater og ser bamser over det hele. Men er Niki virkelig syg? Eller er der en psykopatisk dødsbamse efter ham?


Og hvis der er - hvad i helvede vil den så, og hvorfor kan den ikke bare lade ham være i fred?

Bamser, bomber & brødristere

Få eksklusivt adgang til nyt og spændende merchandise, som kun forhandles hos FirstGrade.


Køb den hjemsøgte bamse - både som legetøj, men også som print på T-shirt, pude eller hoodie.

Om Niki Topgaard

En af Danmarks absolut største Youtuber og entertainer, Niki Topgaard, har formået at skabe et bredt publikum af følgere og trofaste fans på kun få år, der ugentligt følger hans populære YouTube-kanal med sjove komedier, sketches og videoer som populære serier, eksempelvis Udfordrings Fredag og Livet på Hogwarts.


Niki Topgaard har over 95 millioner visninger på YouTube.