Niki Topgaard
Niki Topgaard og Vennerne – nemme børnebøger, der er lette at læse
Niki Topgaard og Vennerne

Niki Topgaard og Vennerne er en ny række af børnebøger, der er baseret på den succesrige bog, “Bamser, Bomber & Brødristere”, der er inspireret af den populære YouTube-serie af Niki Topgaard om Den Hjemsøgte Bamse.


I samarbejde med forlaget Tellerup, har Niki Topgaard og Kristoffer J. Andersen skrevet tre nye børnebøger, med henholdvis titlerne “Niki Topgaard og Vennerne – Niki og Kasper i skoven”, “Niki Topgaard og Vennerne Niki og Simon på stranden” og “Niki Topgaard og Vennerne – Niki og Jacob på kanotur” som alle sammen involverer de velkendte karakterer og ansigter fra Niki Topgaards børneunivers og komedier.


Niki Topgaard og Vennerne-børnebøgerne kommer alle sammen som nemme børnebøger, der gør det let for børn, som en god start til læsning.


Børnebøgerne er også udgivet som e-bog, samt som lydbog, med stemmer af Niki Topgaard, Simon Langhoff, Jacob Juulsgaard, og Kasper Aarbye.

Bamser, Bomber

& Brødristere


Niki Topgaard er Youtuber, professionel filmklipper, ejer af en Tesla model 3, og på en psykopatisk bamses dødsliste. Af en eller anden grund, bliver Niki jagtet af en møgirriterende psykopatbamse. Det er selvfølgelig kun en bamse, så den er ikke sååå svær at slå ihjel.


Men selvom Niki har brændt den, blendet den, låst den nede i en affaldscontainer, blendet den, låst den nede i en affaldscontainer, hugget hovedet af den med et samuraisværd, sprunget den i luften med en hångranat og sparket den temmelig hårdt i maven, bliver den ved med at vende tilbage, genopstå, respawne, vågne til live, rejse fra de døde, eller hvad den salgs møgirriterende bamser nu gør.


Og gider Nikis venner at hjælpe ham? Nej, det gør de ikke. De sender ham til pyskolog og siger at man altså ikke er helt når, når man kaster med håndgranater og ser bamser over det hele. Men er Niki virkelig syg? Eller er der en psykopatisk dødsbamse efter ham? Og hvis der er - hvad i helvede vil den så, og hvorfor kan den ikke bare lade ham være i fred?

Niki Topgaard – Bamser, Bomber og Brødristere