Niki Topgaard

Persondatapolitik



Hvem er dataansvarlig hos nikitopgaard.dk?


Topgaard Film

Kastanievej 28,

3480 Fredensborg

CVR-nummer: 40361502



Hvilke data indsamler vi hos nikitopgaard.dk?


I forbindelse med at du kontakter os via vores kontaktformular, indsamler vi følgende oplysninger:

  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail adresse
  • Dit for- og efternavn


Disse data er kun de mest essentielle (de såkaldt ”almindelige personoplysninger”), som indsamles for at give dig den bedst mulige service. Vi indsamler ikke persondata, der ikke er relevante og nødvendige for at kunne yde servicen.



Hvornår registrerer nikitopgaard.dk persondata?


Vi registrerer persondata når du:

  • Sender en e-mail via kontaktformularen på nikitopgaard.dk/kontakt
  • Kontakter Niki Topgaard på sociale medier eller andre måder online
  • Deltager i en konkurrence / giveaway



Hvordan bruges oplysningerne?


Dine oplysninger bruges i forbindelse med:

  • Kommunikation med dig eller din virksomhed
  • Kontakt i tilfælde af, at du har vundet en konkurrence / giveaway



Hvordan og hvor længe opbesvares oplysningerne?


Oplysningerne opbevares på en privat serverenhed og slettes umiddelbart efter endt kommunikation. Efter endt kommunikation over Facebook, SMS eller lignede slettes beskederne efter samme princip som ved e-mail udveksling.

 


Hvem har adgang til de registrerede persondata?


Følgende personer eller virksomheder har adgang til alle de indsamlede oplysninger eller hjemmesidens brugers oplysninger:

  • Topgaard Film
  • De ansvarlige for hjemmesiden, nikitopgaard.dk


Ansvarlige for nikitopgaard.dk:

Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

DK-8900 Randers City

CVR-nr: 42207039



Hvordan får den registerede adgang til sine oplysninger?


Der kan til enhver tid opnås adgang til oplysninger gennem kontakt til Topgaard Film, den dataansvarlige, pr. e-mail. Der nås kontakt på niki@nikitopgaard.dk.



Videregiver nikitopgaard.dk dine oplysninger?


Hverken Topgaard Film eller Ractic Group videregiver dine oplysninger til tredjepart i kommercielt anliggende.



Det juridiske grundlag og dine rettigheder


Topgaard Film og Ractic Group indsamler og opbevarer persondata på baggrund af samtykke afgivet ved initieret kontakt. Samtykke afgives ved hver ny booking. Vi giver dig komplet gennemsigtighed i, hvilke persondata vi gemmer, og hvordan vi opbesvarer dem.


Vi gør opmærksom på, at du har følgende rettigheder:


  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og få dine oplysninger slettet
  • Du har altid ret til at få rettet dine oplysninger til det korrekte
  • Du har ret til at få udleveret alle data, som vi opbevarer på dig
  • Du har til enhver tid ret til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger
  • Du har altid ret til at klage til Datatilsynet
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod måden, hvorpå vi anvender og behandler data
  • Du har ret til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder


Ønsker du at påkalde dig nogle af disse rettigheder, skal du henvende dig skriftligt til niki@nikitopgaard.dk.