Niki Topgaard

Hvilke slags persondata indsamler vi?


I forbindelse med at du kontakter os, indsamles følgende persondata:

  • Dit for- og efternavn
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail adresse


Disse persondata er kun de mest essentielle (de såkaldt “almindelige persondata”), som indsamles for at give den bedst mulige service. Vi indsamler ikke persondata, der ikke er relevante og/eller nødvendige for at kunne yde servicen, medmindre andet angivet med samtykke fra begge partere.


Dataansvarlig:

Topgaard Film

Kastanievej 28,

3480 Fredensborg



Hvornår indsamles der persondata?


Der indsamles persondata, når følgende handler sker:

  • Sender en e-mail til vores e-mail adresse
  • Foretager en henvendelse via sociale medier
  • Reservere et arrangement eller indgår et partnerskab
  • Foretager en reservation telenfonisk eller ved fysisk møde



I hvilke forbindelser benyttes dine persondata?


Persondata behandles i disse tilfælde:

  • Faktuerering
  • Arrangere et arrangement
  • Kontakt i tilfælde af:
    • din henvendelse via vores kontaktformular;
    • ændringer eller tilføjelser til et arrangement
  • Tilmelding i konkurrence eller tilsvarende



Hvordan og hvor længe opbevares persondata?


De registrerende persondata og oplysninger opbevares i vores system og slettes umiddelbart efter transaktionen har fundet sted. Efter endt transaktion over sociale medier (her af Facebook, Instagram og YouTube) eller lignede måder online, slettes beskederne efter samme princip.



Hvem har adgang til de registrerede persondata?


Følgende virksomhed har adgang til de registrerede persondata:


Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

8900 Randers City


Med formål på at betjene dig bedst tænkeligt og kunne yde den bedste service, er ovenstående virksomhed ansvarlig for henvendelser, der sker på dette website, med samme princip – her af sletning af persondata efter endt transaktion.



Hvordan opnås der adgang til dine registrerede persondata?


Det er til enhver tid muligt at opnå adgang til de registrerede persondata og oplysninger gennem kontakt til vores dataansvarlig hos dette domæne via e-mail adressen: kontakt@nikitopgaard.dk. Her har vi mulighed for at fortælle om vi opbevarer persondata på dig, samt hvilke registrerede persondata vi har registreret. 


Vi videregiver ikke registrerede persondata eller oplysninger til tredjepart i kommercielt anliggende, men gør opmærksom på, at henvendelse der foretages på dette websites videresendes til den registrerede virksomhed.



Juridisk grundlag og rettigheder:


Vi indsamler og opbevarer persondata på baggrund af samtykke afgivet i forbindelse med kontakt. Samtykke afgives ved hver ny korrespondance. Det er vigtigt for os, at vi giver dig komplet gennemsigtighed i, hvilke persondata vi gemmer, og hvordan vi opbevarer dem.


Vi gør opmærksom på følgende rettigheder:

  • Der kan til enhver tid tilbagekaldes samtykke og få de registrerede persondata slettet
  • Der kan til enhver tid anmodes om at få tilrettet de registrerede persondata til det korrekte
  • Der kan til enhver tid udleveres alle registrerede persondata som vi opbevarer
  • Der kan til enhver tid anmodes om at få slettet eller begrænset persondata
  • Der kan til enhver tid klages til Datatilsynet ved uenighed i vores håndtering
  • Der kan til enhver tid gøres indsigelse mod måden, hvorpå vi anvender og behandler persondata


Ønskes det at påkalde nogle af disse rettigheder, skal du henvende sig skriftligt til e-mail adressen: kontakt@nikitopgaard.dk.