Niki Topgaard

Om Niki

A Rising Star 

I 2006 begyndte kapitlet inden for YouTube, som Niki Topgaard blev en del af. Fanget af en stor passion og interesse for film- og TV i en ung alder etablerede han YouTube-kanalen “Roniky Comedy” i slutningen af samme år.


I de efterfølgende år producerede han populære karakterer, såsom pædagogen fra ’Carsten og Pædagogen’. Denne er en del af en lang række anerkendte serier, der både er skabt og skrevet af Niki. 


I 2015 startede Niki YouTube kanalen ’Niki Topgaard Movietalk’, hvor han lavede videoindhold om hans passion for filmverden. Her blev han særligt kendt for dokumentarserien ’Movie Locations’, hvor han rejser ud i verden og finder de nøjagtige steder, hvor store Hollywoodfilm er blevet optaget, såsom Star Wars, Ringenes Herre og Harry Potter. Hans dokumentarer gik viralt i ind- og udland og fik opmærksomhed hos bl.a. TV2 Nyheder, Go’ Morgen Danmark, Se & Hør, B.T. og Ude og Hjemme. 


Efter at have fokuseret på sin filminteresse i flere år begyndte Niki at savne comedy-verdenen, som han oprindeligt kom fra. I 2018 startede han YouTube kanalen ’Niki Topgaard’, hvor han fokuserede på at lave comedy indhold, alt fra sketches til vlogs og kortfilm.


Niki vandt i september 2018 to priser til et af Danmarks største awardshow – Guldtuben – for ’Årets Rising Star’ og ’Årets Teamwork’. Efter kun et år rundede hans kanal 100.000 abonnenter og var blevet til hans fuldtidsarbejde.

Guldtuben 2018
Guldtuben 2018
Vundne priser
Vundne priser
'Årets Teamwork' og 'Årets Rising Star'
Takketale
Takketale
Guldtuben 2018

Personlige liv

Niki Topgaard er født og opvokset i Fredensborg, Nordsjælland. Han har gået på Asminderød Skole i Fredensborg og graduerede fra Espergærde Gymnasium i 2007.


Niki er en aktiv tilhænger af forskellige former for velgørende projekter såsom Julemærke-hjemmet Liljeborg. Det besøger han en gang årligt for at støtte op omkring projektet for børn. Udover det stifter han hyppigt meet & greets samt afholder foredrag på insitutioner og skoler rundt i landet.