Niki Topgaard

Om Niki Topgaard

A rising star


I 2006 begyndte kapitlet inden for YouTube, som Niki Topgaard blev en del af. Fanget af en stor passion og interesse for film og TV i en ung alder, etablerede han YouTube-kanalen “Roniky Comedy” i slutningen af samme år.


I de efterfølgende år, producerede han populære karakterer, såsom pædagogen fra ‘Carsten & Pædagogen’. Dette er en del af en lang række anerkendte serier, der både er skabt og skrevet af Niki Topgaard.


Alverdens velkendte Hollywood-film


I 2015, der startede Niki Topgaard YouTube-kanalen ‘Niki Topgaard Movietalk’, hvor han lavede video-indhold om hans passion for filmverdenen. Her blev han særlig kendt for dokumentarserien ‘Movie Locations’, hvor han rejser ud i verden og finder de nøjagtige steder, hvor store Hollywood-film er blevet optaget, såsom Star Wars, Ringenes Herre og Harry Potter.


Hans dokumentarer gik viralt i ind- og udland, og fik opmærksomhed hos bl.a. TV2 Nyheder, Go’ Morgen Danmark, Se & Hør, B.T. og Ude & Hjemme.


Efter at have fokuseret på sin filminteresse i flere år, begyndte Niki at savne comedy-verdenen, som han oprindeligt kom fra.


I 2018 startede han YouTube-kanalen ‘Niki Topgaard’, hvor han fokuserede på, at lave comedy-indhold – alt fra sketches til vlogs og kortfilm.


Niki Topgaard vinder awardpriser


Niki Topgaard vandt i september 2018, to priser til et af Danmarks største awardshows - Guldtuben - for Årets Rising Star og Årets Teamwork. Efter kun et år, rundede hans YouTube-kanal 100.000 abonnenter, og var blevet til hans fuldtidsarbejde.Personlig liv


Niki Topgaard er født og opvokset i Hillerød på Nordsjælland. Han har gået på Asminderød Skole i Fredensborg og havde sin graduering fra Espergærde Gymnasium tilbage i 2007. Niki Topgaard er født d. 8. maj 1985.


Niki er en aktiv tilhænger af forskellige former for velgørende projekter, såsom Julemærke-hjemmet Liljeborg. Det besøger hen én gang årligt, for at støtte op omkring projektet for børn og unge.


Udover det, stifter han hyppigt meet & greets, samt afholder foredrag på forskellige institutioner og skoler rundt omkring i landet.