Om Niki Topgaard

Kort sagt, er han er en dansk YouTuber kendt for comedy og mini-dokumentarer, vinder af Guldtuben-priser, og aktiv støtte til velgørende projekter.

Det personlige liv

Niki Topgaard, født den 8. maj 1985 i Hillerød, Nordsjælland, gik på Asminderød Skole i Fredensborg og afsluttede sin gymnasieuddannelse på Espergærde Gymnasium i 2007.

Han er aktivt engageret i velgørende projekter som Julemærkehjemmet Liljeborg og støtter børn og unge gennem årlige besøg.

Derudover arrangerer han meet & greets og holder foredrag på skoler og institutioner landet over. Niki er stolt ambassadør for Make-A-Wish Danmark og Troopers for Charity.

Film & tv brancen

Niki Topgaard har i løbet af en imponerende 10-årig karriere inden for film- og tv-branchen, hvori han har arbejdet som blandt andet klipper, grafiker og colorgrader på produktioner såsom X Factor og Natholdet

Niki Topgaard's begyndelse

A rising star

I 2006 startede Niki Topgaard sin YouTube-kanal "Roniky Comedy" på grund af sin passion for film og TV. Han skabte populære karakterer som pædagogen fra 'Carsten & Pædagogen'. Niki har siden skrevet og produceret flere anerkendte serier.

Awardpriser og en sikker sejr

Niki Topgaard vandt i september 2018 to priser til et af Danmarks største awardshows - Guldtuben - for ‘Årets Rising Star’ og ‘Årets Teamwork’. Efter kun et år rundede hans YouTube-kanal 100.000 abonnenter og var blevet til hans fuldtidsarbejde.

Alverdens velkendte Hollywood-film

I 2015 lancerede Niki Topgaard YouTube-kanalen 'Niki Topgaard Movietalk', hvor han delte passion for film og skabte populære dokumentarserier som 'Movie Locations'. Videoerne gik viralt og blev omtalt i medier som TV2 Nyheder og B.T.

Efter nogle år vendte han tilbage til comedy-verdenen og startede kanalen 'Niki Topgaard' i 2018, hvor han skabte forskellige comedy-indhold som sketches og vlogs.